Confidenţialitate

Brazilia: Pelé, la spital pentru ședințe de chimioterapie | AUDIO

În vârstă de 81 ani, Pelé a fost operat anul trecut de cancer la colon. Pe lângă tratament, medicii i-au făcut noi investigații pentru a vedea dacă s-a extins cancerul la alte organe.

După ce în septembrie anul trecut i-a fost extirpată o tumoră la colon, fostul fotbalist brazilian Pelé a fost diagnosticat și cu tumoră la intestin, la ficat și alta la plămâni, așa că în spital i s-ar fi făcut noi investigații, a anunțat rețeaua de televiziune sportivă ESPN, citată de agenția Reuters.

Reprezentanții spitalului au vorbit însă doar despre tratamentul cu chimioterapie și au precizat că fostul jucător de fotbal este în stare stabilă.

În vârstă de 81 de ani, Pelé s-a confruntat cu probleme de sănătate în ultimii ani, inclusiv o operație la șold. El și-a redus aparițiile publice, dar este activ pe rețelele de socializare.

La scurt după ce a ieșit din spital, a ținut să îi aducă un omagiu cântăreței braziliena Elza Soares, care ieri a încetat din viață.

Soares a fost căsătorită cu Garrincha, fostul coechipier al lui Pelé în naționala Braziliei, alături de care a câștigat Cupa Mondială în 1958 și 1962.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Autor: Florentina Mihăiță

Citește și: Ania Monica Caill acuză Federația Română de Schi pentru excluderea sa, pe nedrept, din selecția Jocurilor Olimpice de iarnă | AUDIO