Confidenţialitate

Fost om al străzii, astăzi om de afaceri – GALERIE FOTO

La vârsta de 33 de ani, Khalil Rafati era un dependent de droguri care cântărea doar 48 kilograme şi umbla pe străzile unui cartier sordid din Los Angeles.

Într-o zi, a decis să se pună pe picioare şi a renunţat la droguri şi alcool, încercând să rămână treaz cât mai mult timp.

Un prieten de-al său i-a deschis uşa către lumea sucurilor şi mâncării sănătoase, iar efectele acestora asupra organismului său au fost remarcabile, simţindu-se mai plin de energie, iar depresia de care suferea a fost înlocuită cu entuziasmul.

Cu o nouă viziune asupra vieţii, Khalil a dorit să experimenteze mai mult în bucătărie, căutând cele mai bune moduri de a prepara remedii naturale cât mai gustoase.

A început prin a prepara sucuri naturale pentru pacienţii şi angajaţii clinicii Riviera Recovery Center, unde fusese tratat, drept mulţumire că l-au ajutat să îşi recapete sănătatea.

În timp, Khalil s-a dezvoltat, a călătorit în diferite ţări pentru a afla mai multe informaţii despre proprietăţile produselor oferite de natură, a stat de vorbă cu medici ayurvedici, specialişti, chiar şi cu vânzători.

Here we go!!!

A photo posted by khalilrafati (@khalilrafati) on

Astfel că, în 2011 a decis împreună cu partenerul său să îşi deschidă propria afacere, SunLife Organics, un bar cu sucuri naturale aflat la perferia oraşului său natal, Malibu.

Lord please let Your Light shine down on me ! ??

A photo posted by khalilrafati (@khalilrafati) on

Băuturile sale speciale, realizate cu apă alcalină, sare roz şi păpădie, sunt preferate atât de oameni simpli, cât şi de celebrităţi.

Loggo-ul său pe care l-a inscripţionat şi pe unul din pereţii barului este acelaşi care l-a inspirat să nu se lase bătut: “Love, heal and inspire” (“Iubeşte, vindecă şi inspiră”).

❤️??❤️ In Gratitude

A photo posted by khalilrafati (@khalilrafati) on

Povestea lui Khalil este prezentată şi în cartea scrisă de el, “I forgot to die”, în care descrie pe larg paşii reuşitei sale.

Happy Saturday Kids!

A photo posted by khalilrafati (@khalilrafati) on

Sursă: brightside.me