Confidenţialitate

FORUM EUROPA FM: Participarea la viața publică. Cât de mult contează implicarea fiecăruia dintre noi, dar mai ales în cazul tinerilor? Merită să ieși la vot?

Marți, 21 mai, de la ora 11:00, la Academia de Studii Economice din București vă invităm la o nouă dezbatere din seria Forum Europa FM. Tema acestei întâlniri: Participarea la viața publică.

Cât de mult contează implicarea fiecăruia dintre noi, dar mai ales în cazul tinerilor? Merită să ieși la vot? Are rost să te implici în cauze civice? Există beneficii și dacă da, care?

Teodor Tiță vă așteaptă la dezbatere alături de jurnalistul Vlad Petreanu, realizatorul emisiunilor Deșteptarea și Avocatul Diavolului, de la Europa FM, conf. dr. Răzvan-Andrei Corboș – prodecan, Facultatea de Management,  conf. dr. Ștefan-Dominic Georgescu – directorul Departamentului de Filosofie și Științe Socioumane, Facultatea de Management, Academia de Studii Economice din București, și  politologul Sorin Cucerai.

FORUM Europa FM se vede live pe pagina de Facebook Europa FM – marți, 21 mai, de la ora 11:00, în direct din Sala Robert Schuman a Academiei de Studii Economice din București!

Dezbatere susținută de Banca Comercială Română și Școala de Bani.