Forbes: Cel mai bine plătit copil de pe YouTube are 9 ani | VIDEO

Ryan Kaji are 9 ani și este cel mai bine plătit copil de pe YouTube, potrivit revistei People.

În perioada 1 iunie 2019 – 1 iunie 2020, americanul Ryan Kaji a obţinut venituri de 29,5 milioane de dolari, iar videoclipurile lui, difuzate pe canalul său Ryan’s World, au totalizat 12,2 miliarde de vizualizări.

De la debutul său pe platforma YouTube în 2015, Ryan Kaji şi-a extins brandul propriu pentru a promova mai multe categorii de produse, precum jucării, articole vestimentare şi chiar un serial pentru preşcolari difuzat de Nickelodeon, intitulat „Ryan’s Mystery Playdate”.

Pe locul al doilea s-a situat Jimmy Donaldson, un nou venit în universul platformei YouTube, care a obţinut venituri de 24 de milioane de dolari şi un total de peste 3 miliarde de vizualizări.

Pe poziţia a treia s-a clasat Dude Perfect, un grup alcătuit din cinci fraţi, Coby Cotton, Cory Cotton, Garrett Hilbert, Cody Jones şi Tyler Toney , care distribuie videoclipuri ce îi arată în timp ce participă la activităţi copilăreşti, precum jocuri cu săbii laser şi pistoale Nerf care trag cu bile din spumă. Grupul a obţinut venituri de aproape 23 de milioane de dolari şi a totalizat 2,77 de miliarde de vizualizări.