Focuri de armă în Capitală pentru a aplana un conflict pentru un loc de parcare

Poliţiştii au folosit focuri de armă pentru a aplana un conflict izbucnit între opt persoane, în noaptea de duminică de luni, pentru un loc de parcare din Sectorul 1 al Capitalei. Acestea au fost reţinute, fiind deschis un dosar pentru infracţiunile de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii public, informează Poliţia Capitalei.

Potrivit poliţiştilor, duminică, în jurul orei 23.30, un bărbat a sesizat prin 112 că a fost agresat fizic de către o femeie în timpul unei certuri pentru un loc de parcare din Sectorul 1. În timpul verificărilor la locul faptei, mai multe persoane au intervenit, fie în apărarea femeii, fie în apărarea bărbatului, iar una dintre persoanele implicate în scandal a lovit un bărbat.

Pentru aplanarea conflictului, poliţiştii au tras trei focuri de armă în plan vertical, iar cele opt persoane, cu vârste cuprinse între 17 şi 38 de ani, au fost imobilizate şi duse la Secţia 4 Poliţie pentru audieri.

Cercetările sunt continuate pentru infracţiunile de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, cu persoanele implicate în scandal în stare de reţinere, urmând a fi prezentate magistraţilor.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS