Confidenţialitate

Focșani: Un elev de clasa a VII-a a fost bătut în toaleta școlii de alți doi băieți. Aparent, nimeni din școală nu a știut despre incident | AUDIO

Anchetă la o școală din Focșani, după ce un elev de clasa a VII-a a fost agresat și bătut în toaleta școlii de alți doi băieți, într-o pauză. Incidentul ar fi avut loc marți, dar verificările au început abia joi, pentru că nimeni din școală nu a știu ce s-a întâmplat. 

Informațiile cu privire la acest incident au apărut în spațiul public în urma unei postări făcută pe o rețea de socializare de un consilier județean.

În postarea respectivă, consilierul relata incidentul în care un elev al școlii Alexandru Vlahuță a fost bătut în toaleta școlii de doi băieți, tot de-a VII-a, și condamna lipsa de reacție la nivelul unității de învățământ.

Sesizarea, a mai precizat acesta, i-a fost făcută de părinții elevului agresat. De aici s-a aflat însă de incident și în școală.

Diriginții elevilor spun că nu au primit nici o sesizare de la părinți. După apariția informațiilor privind bătaia, la nivelul școlii s-au dispus joi verificări.

Iar primele date arată că incidentul se confirmă, iar bătaia din toaletă ar fi degenerat dintr-o joacă de copii.

Pe de altă parte, cadrele didactice spun că profesorii care erau de serviciu în ziua respectivă nu au auzit nimic și, chiar dacă ar fi auzit, nu ar fi putut interveni, pentru că nu au voie să intre peste elevi în toaletă.

Cazul a ajuns și în atenția polițiștilor, care la rândul lor au început verificări.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Autor: Claudia Toader

Sursa foto: Unsplash / Rebecca Campbell

Citește și: Furnizorii de gaz și energie electrică spun că nu au primit ajutoarele de la stat. Să nu ne așteptăm la ieftiniri, transmit specialiștii economici | AUDIO