Focsani: Jaf la banca (AUDIO)

Au trecut ore bune de când un bărbat a jefuit, sub amenințarea unei arme, o bancă în centrul Focșaniului, dar nu a fost prins nici până acum.

Jaful a avut loc în jurul prânzului. Un bărbat îmbrăcat în negru, cu gluga pe cap și cu ochelari de soare a intrat în sediul unei bănci situată în zona Ceasul Rău, în centrul Focșaniului și a îndreptat o armă spre casieră, cerându-i banii. Speriată, angajata băncii i-a dat toți banii încasați până atunci, adică 2000 de lei, după care bărbatul s-a făcut nevăzut. În urma lui s-a dat imediat alarma, iar o angajată a băncii a ieșit în fugă după infractor.

Polițiștii au ajuns rapid la bancă și au demarat ancheta. Au descărcat toate imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din bancă și au mers și la magazinele alăturate, pentru a cere imagini.

Mai multe filtre de poliție au fost instituite imediat, iar polițiștii au pornit să scotocească toate colțurile Focșaniului în căutarea autorului jafului. Anchetatorii vizionează și la această oră toate imaginile suprinse de camerele de supraveghere. După cum au precizat surse oficiale, în imagini se vede clar cum bărbatul o amenință pe casieră cu un obiect care pare să fie o armă de foc, însă anchetatorii presupun că nu ar fi vorba despre o armă reală.

În ciuda lipsei unor evidențe clare, oamenii legii spun că au deja un cerc de suspecți și că e o chestiune de timp pînă când autorul jafului va fi prins.