FOCSANI: Directoarea Liceului de Artă a demisionat după ce a fost făcută publică relația cu un elev

Directoarea Liceului de Artă din Focşani și-a dat azi demisia în urma implicării sale într-un scandal amoros cu un elev de clasa a XII-a.

Imagini cu directoarea și elevul, surpriși în ipostaze tandre și chiar în imagini cu nuditate explicită au fost postate pe Facebook, fiind apoi preluate de presa locală.

Inspectoratul Şcolar Vrancea a anunţat constituirea unei comisii de anchetă după apariţia imaginilor respective – transmite corespondenta Europa FM, Claudia Toader.

Directoarea Liceului de Artă din Focşani, în vârstă de 36 de ani, este protagonista unui scandal cu tentă sexuală.

Fotografii în care profesoara de pictură apare dezbrăcată, în scene tandre cu un elev de clasa a XII-a, de la acelaşi liceu, au fost postate pe o pagină de Facebook.

Imaginile respective au fost suprinse cu o cameră de supraveghere montată în locuinţa ei. Profesoara susține că totul a fost pus la cale de soțul său, cu care se află în proces de divorț, și pe numele căruia ea susține că ar fi formulat o plîngere penală.

Deși nu a dorit să comenteze în vreun fel relația cu elevul, care are 19 ani, profesoara a ales să-și dea demisia din funcția de director al Liceului de Artă.

Inspectoratul Şcolar Vrancea s-a autosesizat în legătură cu informaţiile apărute și a anunțat constituirea unei comisii de anchetă care să cerceteze cazul. În funcţie de concluziile la care va ajunge comisia, Inspectoratul Şcolar va lua o decizie.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS