Focsani – Autorul jafului de la banca ramana necunoscut (AUDIO)

La aproape 24 de ore de la comiterea jafului de la o bancă din Focşani, autorul rămâne necunoscut. Anchetatorii verifică mai multe piste, dar fără rezultat până acum.

Un asistent de la Serviciul Județean de Ambulanță Vrancea a fost oprit în trafic de polițiștii de la circulație întrucât avea semnalmentele autorului jafului de ieri. Omul susține că a fost agresat și umilit în public de agentul de circulație, dupa care a fost dus la sediul poliției pentru ca să fie anchetat, fără ca el să știe de ce este acuzat.

După câteva ore, timp în care a fost interogat, oamenii legii și-au dat seama că omul e nevinovat și și-au cerut scuze, lăsându-l sa plece.

Asistentul de la ambulanță îi acuză pe polițiști că l-au agresat și s-a dus direct la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Focșani pentru a-și trata câteva zgârieturi cu care s-ar fi ales în urma agresiunii. El este hotărât să dea Poliția în judecată, acuzându-i pe oamanii legii de abuz în serviciu.

Poliția confirmă că bărbatul a fost verificat, însă dezminte că ar fi fost agresat de polițiști

Între timp continuă căutările, însă autor jafului e greu de identificat după imaginile înregistrate de camerele de supraveghere.