Confidenţialitate

Florinel Coman s-a accidentat într-un amical pierdut de FCSB

FCSB a început cum nu se poate mai prost acest an – a pierdut primul meci amical și a rămas fără un fotbalist important.

Aflată în cantonament în Antalya, formația antrenată de Nicolae Dică a fost învinsă de ucrainenii de la Olimpik Donețk cu 2-1, după ce a condus.
În minutul 30, Alibec a primit o pasă cu călcâiul de la Gnohere, care i-a dat la rândul lui balonul lui Dennis Man și acesta a deschis scorul cu o “scăriță” peste portar.

După pauză s-au făcut 3 schimbări, ce au slăbit ritmul de joc, și “roș-albaștrii” au încasat două goluri într-un sfert de oră.

Denis Alibec a cedat din nou nervos spre final și a fost eliminat, fiindcă a împins un adversar cu mâna în gât.

Totul a culminat cu accidentarea gravă a lui Florinel Coman. La începutul părții a doua, atacantul de 19 ani a fost contrat dur de un jucător ucrainean, cu talpa pe gleznă și nu a mai putut călca pe picior, părăsind terenul plângând și putat pe brațe de medici. Primul diagnostic ar indica o entorsă, dar se așteaptă și alte investigații pentru a afla cât va fi indisponibil.

Transferat de la FC Viitorul, Florinel Coman se operase de varice luna trecută, însă revenise rapid și s-a remarcat la testele fizice din această iarnă. El a înscris 4 goluri în 20 de meciuri pentru FCSB în acest sezon în toate competițiile.

Săptămâna viitoare, vicecampioana României va pleca în al 2-lea stagiu de pregătire, în Spania, iar în Liga 1 va debuta la 3 februarie, în deplasare la Gaz Metan Mediaș.