Confidenţialitate

Florin Salam, audiat de polițiști ca martor într-un dosar de proxenetism și cămătărie

Cântărețul de manele Florin Salam a fost audiat de polițiști miercuri dimineață. Este martor într-un dosar de proxenetism și cămătărie, au precizat surse din poliție pentru Europa FM. Infracțiunile din dosar ar fi avut loc și într-un hotel din Centrul Vechi al Bucureștiului.

În același dosar în care cântărețul Florin Salam a fost audiat în calitate de martor, sunt vizate alte zeci de persoane.

Poliția Capitalei a făcut miercuri dimineață 11 percheziții în București, Ilfov și Vâlcea.

În total 39 de persoane au fost audiate în dosarul de proxenetism şi cămătărie.

Într-un comunicat de presă, Poliția spune că „mai multe persoane sunt bănuite că ar fi înlesnit practicarea prostituției, în Sectorul 5, dar și în alte localități din țară, obținând foloase patrimoniale de pe urma acestei activități, care ar fi fost desfășurată de mai multe femei”.

O parte din persoanele  acuzate și-ar fi desfășurat activitatea inclusiv într-un hotel din Centrul Vechi, spun surse din anchetă, iar două recepționere au fost audiate de asemenea.

Foto: Facebook / Florin Salam

Citește și: Contabilul unei primării din Constanța, reținut după ce ar fi adus instituției, timp de 5 ani, o pagubă de peste 2 milioane de lei | AUDIO