Confidenţialitate

Spitalul de Ortopedie-Traumatologie și TBC Osteoarticular București: La internare, Florin Piersic s-a prezentat cu o stare generală gravă | FOTO

Florin Piersic a fost transferat joi, 9 mai 2024, la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie și TBC Osteoarticular București – „Foișor”. Medicii au transmis că actorul s-a prezentat cu o „stare general gravă” la momentul internării.

„În cursul zilei de astăzi, 09.05.2024, domnul Florin Piersic a fost transferat la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie și TBC Osteoarticular București.

La momentul internării, pacientul, în vârstă de 88 ani, se prezintă cu o stare generală gravă în urma unui sepsis cu punct de plecare de la nivelul unei proteze totale de genunchi. Pacientul prezintă multiple patologii asociate, dintre care cea mai gravă este cea cardiacă.

Vom efectua investigații de laborator și imagistice în urma cărora vom stabili conduita terapeutică.

Vom reveni cu detalii atunci când vom avea mai multe informații”, transmite Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie și TBC Osteoarticular București – „Foișor”.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește și: Florin Piersic are septicemie, o infecție generalizată în organism. La Cluj i-au fost scoase sondele de la inimă. La București îi vor îndepărta proteza de la genunchi | AUDIO