Confidenţialitate

Florin Piersic, la SFR: ”Bucuraţi-vă că mai pot să vă vorbesc, să vă povestesc despre mine, despre colegii mei”

“Sincer să vă spun, aici am aflat, chiar acum 24 de ore, că acest festival de film e dedicat unui actor pe care îl plac aşa, cât de cât, dar nu în totalitate ca alţii care mi-au spus: ştiţi, îl iubim pe Florin Piersic. Ce să le spun? Aveţi gusturi bune, dar nu sunt chiar de acord cu dumneavoastră”, a spus presei Florin Piersic, cu ocazia evenimentului dedicat lui la Serile Filmului Românesc, la Iași.

“Nu-mi place că de fiecare dată când vrea să spună ceva cel care îl intervievează sau cel care îl provoacă spune: a, a venit Florin! Noi când mai apucăm să vorbim?. Mie mi se pare o poveste tristă chestia asta. Cum adică? În loc să vă bucuraţi şi să ştiţi că instrumentul actorului e cuvântul, bucuraţi-vă că mai pot să vă vorbesc, să vă povestesc despre mine, despre colegii mei. Eu sunt unul dintre actorii şi oamenii care îmi place să îi pomenesc pe cei cu care am avut cât de cât o legătură profesională”, a completat Florin Piersic.

Florin Piersic este omagiat în cadrul celei de-a zecea ediţii a Festivalului Serile Filmului Românesc (SFR), eveniment care se desfăşoară la Iaşi în perioada 12 – 16 iunie, el primind miercuri prima stea din cele cinci de pe ”The Wall of Fame”, o iniţiativă a unui hotel, iar în cursul serii i se va decerna şi titlul de Cetăţean de Onoare al Iașului.