Florin Piersic îşi va aniversa ziua de naştere pe scenă

Duminică 27 ianuarie, Florin Piersic îi aşteaptă pe cei care îl îndrăgesc, la piesa ‘Străini în noapte,’ în care o are ca parteneră pe Medeea Marinescu.

Florin Piersic îşi va aniversa pe 27 ianuarie ziua de naştere. Actorul, al cărui nume se identifică cu nenumărate personaje simbol din teatrul şi filmul românesc, a ales să serbeze în maniera care i se potriveşte cel mai bine unui artist: pe scenă, alături de publicul său.

La Palatul Copiilor el va juca în piesa ‘Străini în noapte’. Este o comedie romantică, în care se îmbină răsturnările de situaţie, minciuna şi seducţia, dar şi o lecţie despre trecerea timpului. Florin Piersic dă viaţă personajului Pierre, un om care simte că nu a reuşit să realizeze tot ce şi-a propus în viaţă, iar Medeea Marinescu o joacă pe Julietta, o femeie care ştie ce vrea. Când drumurile personajelor se intersectează, fiecare descoperă că are aşteptări diferite de la celălalt, fapt care duce la dezvăluirea unui lanţ de secrete.

Piesa este fascinantă, nu numai datorită distribuţiei, ci şi graţie soluţiilor regizorale ale maestrului Radu Beligan, care menţin spectatorul într-o aşteptare febrilă până la aflarea deznodământului poveştii.

Datorita interesului sporit al publicului fata de acest spectacol, pe 27 ianuarie la Palatul Naţional al Copiilor se vor juca doua reprezentatii: prima cu incepere de la ora 16.00, iar a doua de la ora 19.00.

Biletele se găsesc la Casa de bilete a Palatului Copiilor, în reţeaua BILETOO -punctele de vânzare se află la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, şi Cinema Patria. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro. www.blt.ro, www.bilete.ro.