Florin Mergea va juca din nou împreună cu Dominic Inglot

Tenismanul român va face pereche cu britanicul la Masters-ul de la Miami, unde în primul tur vor avea un meci greu – îi vor întâlni pe deținătorii trofeului și favoriții numărul 2, francezii Pierre-Hugues Herbert și Nicolas Mahut.
Mergea și Inglot au format o pereche la începutul acestui sezon, însă au fost nevoiți să se despartă înaintea turneului de la Rotterdam, fiindcă din cauza clasamentului combinat nu puteau să între direct pe tablourile principale la competițiile importante.
Românul a mai evoluat anul acesta alături de sârbul Viktor Troicki și de pakistanezul Aisam-Ul-Haq Qureshi, ajungând maximum în sferturi la Dubai sau Indian Wells.

Tot acum, la Miami, Horia Tecău și partenerul lui olandez – Jean-Julien Rojer, vor juca în primul tur împotriva cuplului format din Viktor Troicki și neo-zeelandezul Michael Venus.
La feminin, Raluca Olaru va lupta alături de ucraineanca Olga Savciuk, iar Monica Niculescu face pereche cu italianca Sara Errani. Niculescu a ajuns anul trecut până în semifinale, împreună cu rusoaica Margarita Gasparian. Turneul din Florida are premii de 7 milioane de dolari.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS