Confidenţialitate

Florin Cîțu, despre dosarul datoriei din SUA: Acuzațiile au fost respinse | AUDIO

Prim-ministrul Florin Cîţu face precizări după ce s-a aflat că in Statele Unite a fost chemat în judecată pentru o datorie neplătită către o bancă :  cazul ar fi fost, de fapt, respins de instanta americană, iar el nu a fost  informat niciodată despre această problemă.

”Sâmbătă a fost prezentat în spaţiul public un dosar în Statele Unite. M-am informat şi eu. Este, de fapt, o decizie de respingere a unei sentinţe civile, despre care nu am fost informat niciodată. S-a întâmplat în 2009. Eram foarte uşor de găsit pentru oricine, dacă chiar voia să mă găsească în 2009, dacă era ceva. Realitatea juridică este că acel dosar a fost respins de instanţa din Statele Unite, iar eu am încredere în justiţia din SUA. (…) Acel claim a fost respins de instanţa americană.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Potrivit  MEDIAFAX , în iulie 2008: Florin Cîţu a fost  dat în judecată pentru o datorie neplătită de 6.700 de dolari de pe un card de credit deschis la Maryland National Bank. Banca americană îşi vânduse creanţele la credite restante către o firma de recuperări din Iowa care-i cere lui Florin Cîţu, într-un proces civil, în instanţă, peste 9700 de dolari pentru că nu şi-a respectat angajamentele semnate.