Confidenţialitate

Florin Cîțu: Am făcut o greșeală acum 20 de ani | AUDIO

Premierul Florin Cîțu a recunoscut că în urmă cu 20 de ani a fost prins de oamenii legii conducând sub influența alcoolului. ”A fost o greșeală, acum 20 de ani, DUI (n.r. Driving under influence). Am plătiti o amendă foarte mare”, a comentat Florin Cîțu.

”Eu am condus, a fost o greșeală, repet, am condus, am plătit, foarte scump, asta este, a trebuit să îmi vând și mașina atunci, să merg un an de zile pe jos. A fost un eveniment acum 20 de ani, nu este un eveniment cu care să te mândrești, dar asta a fost. Am plătit și în România amenzi de circulație.

Florin Cîțu consideră că apariția în presă a informației are legătură cu campania pentru ședia Partidului Național Liberal.

”Este interesant că, în patru tururi de scrutin cu PSD nu a apărut această informație, apare acum, în competiția internă din PNL”.

Amintim, pe 25 septembrie are loc Congresul PNL, decisiv pentru alegerea conducerii noului președinte al formatiunii. În cursa se află Ludovic Orban actualul președinte PNL și premierul Florin Citu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.