Confidenţialitate

Premierul Cîțu: Firmele din domeniul imobiliar ar putea fi excluse din măsura 3 | AUDIO

Plățile pentru cei care s-au înscris în programul de granturi pentru investiții acordate IMM-urilor se vor face după ce Parlamentul adoptă proiectul de buget pe acest an.

La o dezbatere organizată de Consiliul Național al Întreprinderilor Mici și Mijlocii, premierul Florin Cîțu a spus că în calcul ca firmele din domeniul imobiliar să fie excluse din măsura 3:

„Cred că aici a fost o interpretare mai largă a ceea ce noi am spus în acea măsură. Când noi am vorbit de spații de producție nu se gândea nimeni la imobiliare. E posibil ca o soluție pe termen scurt pe care să o avem acum, să eliminăm acele proiecte din măsura 3 care sunt legate de imobiliare și să putem să mergem mai departe. Este o discuție pe care o s-o am cu ministrul Economiei, ar fi păcat să nu mergem cu această măsură mai departe.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Vă amintim, premierul Florin Cîțu a trimis Corpul de Control la Ministerul Economiei, pentru că există suspiciuni privind accesul unor persoane neautorizate la baza de date a programului privind granturilor de investiții acordate IMM-urilor.

De altfel, majoritatea firmelor care au câștigat granturi între 50.000 și 200.000 de euro și-au depus proiectele în ultima zi de înscrieri.