Florian Rus face show live pe pârtie, în acest weekend

Sâmbătă, 4 ianuarie, Florian Rus face show pe Pârtia cu Surprize în primul concert Europa FM Live pe Pârtie din 2020.

Florian Rus a devenit în 2019 unul dintre cei mai difuzați artiști la posturile de radio și TV din țară, grație hitului lansat alături de Mira – „Străzile din București”. Spre finalul anului trecut el a lansat un nou single care a reușit rapid să cucerească statutul de hit – ”Pe buzele tale”. Fost concurent la Vocea României, fiul cunoscutului cântăreț de folk Mircea Rusu, Florian Rus, este unul dintre artiștii care s-au remarcat în calitate de compozitor și producător muzical. Acum își croiește rapid drumul în showbiz și în calitate de interpret.

De la ora 12, sâmbătă, 4 ianuarie, Florian Rus face show live pe pârtie în Poiana Brașov, pe Pârtia cu Surprize aflată la baza pârtiei Bradul.

Eveniment realizat cu sprijinul Asociației de Turism Poiana Brașov și al Primăriei Municipiului Brașov.

Intrarea este liberă!

Pe lângă muzica adusă live de artiștii momentului, pe Pârtia cu Surprize vă așteaptă numeroase concursuri și provocări, fie că practicați sau nu sporturile de iarnă. LIDL a rezervat pasionaților de sporturi de iarnă dar si celor care doar caută să se relaxeze în aerul curat din Poiana Brașov un colț cu băuturi calde delicioase. Cafeaua proaspăt preparată și ciocolata caldă Bellarom te așteaptă în zona de relaxare LIDL, aflată la baza Pârtiei Bradul.

Iubitorii aromelor de fructe de pădure, citrice ori mere pot profita și de un ceai cald Lord Nelson oferit de promoterii LIDL împreună cu alte surprize dulci sau sărate Mister Choc și Alesto.

Până în luna martie, în fiecare weekend, echipa Europa FM vă dă întâlnire la baza pârtiei Bradul unde se asigură că veți asculta cea mai bună muzică de ieri și de azi și veți avea parte de concursuri și provocări care să vă facă vacanța mai frumoasă.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS