Fiul lui Michael Buble va face chimioterapie

Fiul lui Michael Buble, Noah, în vârstă de trei ani, suferă de cancer hepatic şi va face chimioterapie timp de patru luni, potrivit contactmusic.com.

Michael Buble şi soţia lui, Luisana Lopilato, au anunţat săptămâna trecută că Noah a fost diagnosticat cu cancer, însă nu au precizat tipul maladiei.

Daniela, sora mai mare a Luisanei Lopilato, a dezvăluit pentru revista argentiniană Gente că Noah suferă de cancer hepatic.

Ea a spus că Noah a început deja tratamentul, imediat după diagnosticul de săptămâna trecută, în urma unei examinări medicale iniţiale într-o clinică din Buenos Aires.

”Dacă Dumnezeu a vrut ca boala să fie descoperită astfel, atunci El vrea să îl salveze pe Noah”, a spus Daniela, potrivit tabloidului britanic The Mirror.

”Cancerul este o boală oribilă, dar avem încredere în Noah şi în faptul că va putea să învingă acest obstacol. Ştim că o va face. A sosit timpul să înceapă un tratament lung şi foarte dificil, dar trebuie să facă acest lucru. Potrivit medicilor, copiii sunt în mod natural suficient de puternici pentru a face chimioterapie, iar nepotul meu este un luptător”, a adăugat ea.

Michael Buble a dezvăluit vestea despre boala fiului său prin intermediul unui mesaj pe care l-a publicat, vineri, pe contul său de Facebook: ”Suntem devastaţi de recentul diagnostic primit de fiul nostru mai mare, Noah, care se află acum sub tratament în Statele Unite”.

Sursă: News.ro.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS