Confidenţialitate

Firea, despre relația cu Tudose: „A fost un incident neplăcut peste care eu una am trecut”

La finalul unei întâlniri cu liderii coaliţiei de guvernare, la Palatul Parlamentului, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că relaţia cu premierul Mihai Tudose, a fost încordată, dar speră că vor colabora bine împreună.

„A fost una încordată. De azi este una calmă şi sper să colaborăm bine în continuare, deoarece avem o misiune din partea românilor şi trebuie să o ducem la bun sfârşit. Nu cred că este loc de disensiuni, mai ales că suntem colegi. A fost un incident neplăcut peste care eu una am trecut”, a precizat edilul Capitalei, la finalul întâlnirii.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Gabriela Firea  a precizat că, împreună cu primarii de sector, au continuat miercuri discuţiile cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, după ce anterior s-au întâlnit, la Palatul Victoria, cu premierul Mihai Tudose şi cu vicepremierul Marcel Ciolacu.

„Şi ieri şi azi dimineață și acum am discutat, atât cu preşedintele cât şi cu premierul despre proiectele Capitalei, despre buget, pentru că în şedinţa de Guvern va fi dezbătut şi adoptat bugetul pentru anul viitor şi am fost foarte interesaţi care este situaţia capitalei deoarece am vrut să ne asigurăm că proiectele noastre nu sunt compromise. Şi am primit aceste asigurări şi de la guvern şi de la dl preşedinte că toate proiectele începute, precum şi cele noi se vor putea derula în Capitală. Şi noi vrem să mulţumim pentru sprijin”, a detaliat primarul general.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

După plecarea edililor, în biroul lui Dragnea au intrat premierul Mihai Tudose şi vicepremierul Marcel Ciolacu.