Filmul ”Speedy Gonzales” ar putea să apară pe marile ecrane – VIDEO

Compania americană Warner Bros. ar putea produce un nou film ”Speedy Gonzales”, personaj a cărui voce va fi împrumutată de actorul şi regizorul Eugenio Derbez, potrivit site-ului deadline.com.

Warner Bros. s-ar afla la începutul etapei de producţie a filmului ”Speedy Gonzales”, având ca ţintă să readucă pe ecran personajul animat care a apărut pentru prima dată în 1953, a cărui voce i-a aparţinut lui Mel Blanc, scrie New Musical Express.

“În Mexic, noi am crescut urmărindu-l pe Speedy Gonzales”, a declarat Eugenio Derbez pentru deadline.com.

“Era ca un erou pentru noi sau, mai degrabă, ca un revoluţionar precum Simon Bolivar şi Pancho Villa.

El avea grijă de copii, dar făcând bravadă şi având slăbiciune pentru femei. Sunt foarte încântat să aduc pe marele ecran acest personaj.

Şi, pe lângă faptul că sunt mexican, numele meu întreg este Eugenio Derbez Gonzalez şi am urechi mari. Distribuţia nu putea fi mai bună”, a mai spus actorul.

Pentru noul film, producţie care urmează să apară în două versiuni – spaniolă şi engleză -, vor lucra producătorul Dylan Sellers, prin Rivers Edge Films, regizorul şi actorul Eugenio Derbez şi scenaristul Ben Odell.

“Va fi o producţie originală cu un erou precum Robin Hood, care, în final, ia de la bogaţi şi dă săracilor”, a declarat Dylan Sellers pentru deadline.com.

”Într-o perioadă în care Donald Trump câştigă avânt, lumea are nevoie de Speedy mai mult decât oricând”, a mai comentat Dylan Sellers. 

Eugenio Derbez a mai dat viaţă şi altor personaje, printre care se numără şi Donkey din versiunea spaniolă a filmului ”Shrek”.

Speedy Gonzales este un personaj de desene animate creat de Warner Bros., Looney Tunes şi Merrie Melodies. Principalele caracteristici ale lui Speedy sunt abilitatea sa de a fugi foarte repede şi accentul său mexican. De obicei, el poartă un sombrero galben foarte mare, tricou şi pantaloni albi şi o eşarfă roşie. A apărut pentru prima dată în anul 1953.

https://www.youtube.com/watch?v=31h1jh-gtpA

Sursă: News.ro.