Filmul „Holmes & Watson” obţine 4 trofee Zmeura de Aur

Comedie din franciza „Sherlock Holmes”, „Holmes & Watson”, cu Will Ferrell şi John C. Reilly în rolurile principale, a obţinut 4 trofee Zmeura de Aur, acordate în ajunul galei Oscar.

„Distincţiile” sunt acordate, anual, celor mai slabe producţii sau neconvingătoare prestaţii actoriceşti.

„Holmes & Watson” a fost declarat cel mai prost film şi cea mai proastă continuare, lungmertajul fiind  descris drept o „parodie lipsită de inteligenţă” a clasicului roman poliţist britanic.

John C. Reilly a primit premiul pentru cel mai slab actor în rol secundar.

Preşedintele american, Donald Trump, a câştigat două premii la categoria „cel mai slab actor” pentru apariţiile sale sub forma unor imagini de arhivă în două documentare lansate în 2018: „Death of a Nation”, regizat de cineastul conservator Dinesh D’Souza, şi „Fahrenheit 11/9″, regizat de democratul Michael Moore.

Consiliera de la Casa Albă Kellyanne Conway a fost votată drept ”cea mai slabă actriţă în rol secundar” pentru apariţiile sale de arhivă utilizate în documentarul „Fahrenheit 11/9”.

Melissa McCarthy a fost considerată cea mai slabă actriţă pentru interpretarea din comedia „The Happytime Murders”, care aduce împreună oamenii şi păpuşile.

Premiile Zmeura de Aur, care se acordă din 1980, premiază cele mai slabe interpretări şi producţii cinematografice, dorindu-se a fi un fel de antidot amuzant al premiilor Oscar, aminteşte Agerpres.

Nominalizaţii şi câştigătorii de la Razzie Awards sunt votaţi pe internet de cei aproximativ 1.000 de membri ai Golden Raspberry Award Foundation, care provin din 24 de ţări şi care plătesc o taxă de membru de 40 de dolari.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS