Confidenţialitate

Filmările pentru documentarul despre F1, întrerupte după ce Brad Pitt a intrat în grevă | AUDIO

Tot mai multe producții de la Hollywood au fost puse pe „pauză” – în urma grevei actorilor. Ultimul pe listă este filmul în care Brad Pitt joacă rolul unui pilot de Formula 1. Filmările au fost oprite în acest moment – actorul trebuia să fie prezent la Marele Premiu din Belgia în acest weekend.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Brad Pitt ar fi trebuit să fie prezent pe circuitul de la Spa – așa cum a făcut-o la începutul lunii iulie la Marele Premiu din Regatul Unit – atunci când s-au filmat câteva scene pe circuitul de la Silverstone.

Filmul este coprodus de multiplul campion din Formula 1 – Lewis Hamilton. Brad Pitt rămâne ferm alături de colegii săi din sindicatul actorilor, notează Skynews.

Producția ar putea fi reluată în toamnă, dacă se va ajunge la un acord între sindicate, studiouri și platformele de conținut video.

Producția a fost suspendată și pentru „Deadpool” 3 – care îl are în rolul principal pe Ryan Reynolds. Distribuția noului film al lui Christopher Nolan, „Oppenheimer”, a părăsit premiera de la Londra – când s-a aflat despre iminenta grevă. Totodată – turneele de promovare pentru „Barbie” au fost afectate.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Kevin Spacey, declarat nevinovat în urma procesului de la Londra | VIDEO