Confidenţialitate

Kevin Spacey, declarat nevinovat în urma procesului de la Londra | VIDEO

Actorul american Kevin Spacey a fost declarat nevinovat la finalul procesului său de la Londra, în care a fost acuzat de agresiuni sexuale împotriva a patru bărbaţi. Faptele pentru care era acuzat s-ar fi petrecut – potrivit denunțătorilor – între 2001 şi 2013. La anunțul sentinței, actorul, care împlinește 64 de ani astăzi, a izbucnit în lacrimi.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Juraţii l-au declarat pe actorul american – care împlineşte miercuri 64 de ani – nevinovat pentru toate cele nouă capete de acuzare formulate împotriva lui.

De la deschiderea procesului la sfârşitul lunii iunie, Kevin Spacey, care a pledat nevinovat la toate acuzaţiile care i s-au adus, a fost prezentat de către acuzare drept un hărţuitor sexual care şi-a folosit influenţa pentru a agresa bărbaţi tineri.

Patru bărbaţi l-au acuzat în 2017 pe actor de agresiuni sexuale, despre care spuneau că s-ar fi petrecut în urmă cu mai bine de 15 ani.

Actorul, recompensat cu două premii Oscar, a vorbit despre relaţii consensuale şi a afirmat că anumite fapte pur şi simplu au fost inventate de către reclamanţi.

Sursa foto: Shutterstock

Citeșe și: Gabriel Oprea, achitat definitiv în dosarul „Bogdan Gigină”