Fiica cea mică a lui Barack Obama lucreză la un restaurant pe timpul verii – GALERIE FOTO

Sasha Obama, fiica cea mică a preşedintelui american Barack Obama, s-a angajat pe timpul verii drept chelneriţă la restaurantul preferat al părinţilor ei din staţiunea de lux Martha’s Vineyard, potrivit New York Daily News.

Adolescenta, în vârstă de 15 ani, lucrează cu jumătate de normă, timp de patru ore pe zi. Ea curăţă mese şi pregăteşte restaurantul înainte de deschidere. Fata începe programul la 7.30 şi termină la 11.30, la o jumătate de oră după ce primii clienţi pot intra în restaurant.

Este însoţită în permanenţă de agenţi ai Secret Service, care asigură paza familiei prezidenţiale şi a personalităţilor politice americane.

“Chiar ne întrebam de ce o ajută şase persoane pe fata aceasta, apoi am aflat cine este”, a declarat un chelner care lucrează cu Sasha.

Fiica preşedintelui american, care a crescut în ultimii opt ani la Casa Albă, se prezintă la serviciu drept Natasha, numele său complet.

Restaurantul cu 350 de locuri unde s-a angajat adolescenta este locul preferat al soţilor Obama în timpul vacanţelor lor anuale la Martha’s Vineyard. De altfel, familia prezidenţială este prietenă cu proprietarul.

Contractul ei se va încheia sâmbătă, când părinţii săi vor veni în vacanţă.

Soţii Obama au încercat să le ofere fiicelor lor vieţi cât mai normale posibil. Sora mai mare a Sashei, Malia, care va studia la Harvard începând de anul viitor, a făcut practică vara trecută pe platourile de filmare a serialului HBO “Girls”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS