Confidenţialitate

Fii ZURLI de 1 iunie

Domeniul Știrbey îşi deschide porţile pentru toată lumea, pe 1 iunie, cu jocuri, concursuri, teatru, provocări, surprize și un super show Gașca Zurli.

Copiii sunt aşteptaţi inclusiv cu trotineta, bicicleta, păturica și desigur cu toată gașca de prieteni de la bloc.

Accesul în incintă se poate face de la ora 12.00, iar de la ora 16.00 vor începe jocurile şi concursurile, pentru ca spre seară, de la ora 17.00, pe scenă se joaca spectacolul “Aventurile Iepuraşului în Pădurea Poveştilor”. Seara se încheie cu un spectacol cu Gaşca Zurli, la care intrarea este liberă.

Evenimentul este un cadou pentru toţi copiii oferit de Domeniul Știrbey, Gaşca Zurli şi Europa FM, cu sprijinul Carrefour si Pegas.

“Ne bucurăm că putem să ne întâlnim cu prietenii nostri chiar de 1 Iunie într-un loc atât de frumos cum e Domeniul Știrbey. Sper să petreacă o zi minunată şi să se bucure de atât de mult verde. Este o întâlnire cadou, intrarea pe Domeniu e liberă . Ne vom strădui sa le oferim cateva surprize iar întâlnirea cu Gaşca Zurli cu siguranță va fi Cireașa de pe tort. Aşteptăm prietenii să fie zurli de 1 Iunie! “ declară Mirela Retegan, fondatoarea fenomenului Zurli.

Accesul pe domeniu este gratuit. Avem un spaţiu generos pe care îl punem la dispoziţie, iar până la începerea activităţilor vizitatorii pot mânca la restaurantul de pe domeniu, se pot delecta cu o prăjitură la standul special amenajat pentru această zi, pot închiria cai şi ponei, sub supravegherea instructorilor nostri sau, dacă vremea va permite, se pot distra în cele două piscine” promite Dan Cociş, manager Domeniul Stirbey

“Europa FM este alături de cei mici, dar şi de cei mari, în cea mai frumoasă zi în care serbăm copilăria. Susţinem cu drag evenimentele realizate de Zurli ”, spune şi George Zafiu, gazda Deşteptarea, dar şi directorul de programe EuropaFM.

De 1 iunie, fii ZURLI! – programul complet:

12.00 – Se deschid porţile. Program de voie
16.00- 17.00 – Jocuri şi concursuri
17.00- Spectacol AVENTURILE IEPURAŞULUI ÎN PĂDUREA POVEŞTILOR
18.00-19.00- Jocuri şi concursuri
19.00- Gaşca Zurli