Festivalul Superkombat, pe 16 și 17 septembrie, la Romexpo

Cea mai cunoscută promoţie din Europa, Superkombat, revine la Bucureşti, pe 16-17 septembrie, la centrul expoziţional Romexpo.

Festivalul Superkombat va include două gale pe reguli K1, dar şi demonstraţii de powerlifting, skanderberg şi seminarii de arte marţiale.

‘Totul va fi în aer liber, pe o suprafaţă de câteva zeci de mii de metri pătraţi. Un altfel de Oktoberfest, dar de unde nu vor lipsii micii şi berea. În cadrul celor două gale vom avea selecţii pentru circuitul mondial în special pentru categoria grea. Evenimentul de pe 16 se va numi Se caută un greu pentru Superkombat’, a declarat Eduard Irimia, cel care conduce promoția.

Pe 16 septembrie, de la ora 20.00, se va desfășura prima gală de selecţie între luptători români din toată ţara, iar a doua zi, de la aceeaşi oră se va disputa gala internaţională, de unde nu vor lipsi nume precum campionul mondial Cristian Spetcu, Dumitru Ţopai, Cosmin Ionescu, Giuseppe de Domenico, Patrick Schmid, Aundre Groce sau Alexandru Radnev.

Pe lângă cele două gale de kickbox, în cadrul festivalului cei mai puternici români vor face demonstraţii de forţă în concursurile de powerlifting, dar și confruntări de skanderberg.

În limita locurilor disponibile, locuitorii sectorului 1 vor avea acces gratuit în zona de tribună, pe baza actului de identitate.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS