Confidenţialitate

Festivalul MassifWinter, programat pentru luna martie, se amână pentru sezonul de iarnă viitor, din cauza incidenței Covid-19 din Brașov

MassifWinter, cel mai mare festival anunțat în Poiana Brașov de către organizatorii Untold, se amână pentru anul viitor. Decizia a fost luată din cauza pandemiei.

Decizia a fost comunicată pe un fond pandemic în creștere, cu o incidență în Brașov de peste 15 la mie.

„Din păcate, oricât de mult ne-am dorit să ne vedem în acest an pe pârtiile din Poiana Brașov, contextul și estimările autorităților cu privire la situația pandemică pentru următoarele 2 luni ne obligă să amânăm întâlnirea din Poiana Brașov pentru sezonul de iarnă 2022-2023”, a transmis, joi, Edy Chereji, UNTOLD Universe.

Seria de evenimente MassifWinter, gândite pentru luna martie a acestui an în Poiana Brașov, este acum imposibil de organizat, din cauza faptului că numărul de oameni care și-au aratat interesul pentru a participa depășește cu mult limita maximă de 500 de persoane, impusă acum de incidența cazurilor Covid din Brașov.

„Cu toate că am avut o serie repetată de discuții și întâlniri cu reprezentanții Guvernului prin care am militat pentru aplicarea normelor de sănătate publică folosite și la UNTOLD 2021, având în vedere suprapunerea cu valul 5 al pandemiei, autoritățile rămân ferme pe decizia de a limita, în următoarele 2 luni, accesul la evenimente la maximul de 500 de participanți în toate localitățile în care rata de incidență Covid pe ultimele 14 zile este mai mare de 1/1000 de locuitori.

În acest moment, pentru Brașov, incidența cazurilor este de peste 10/1000. În aceste condiții, seria de evenimente gândite pentru Poiana Brașov pentru luna martie a acestui an ar fi imposibil de organizat, deoarece numărul celor ce își doresc să participe depășește cu mult limita impusă de autorități, până în prezent fiind peste 7000 de persoane care s-au înregistrat pe bemassif.com, mai spune Edy Chereji, UNTOLD Universe, organizatorul MassifWinter.

MassifWinter face parte dintr-un nou concept de divertisment, gândit de creatorii UNTOLD și Neversea, special creat pentru stațiunea Poiana Brașov, care să dezvolte regiunea în cea mai dorită destinație montană pentru tineri, din Europa.

Autor: Narcis Roșioru

Sursa foto: Facebook / MassifWinter