Confidenţialitate

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu, online

Ediția 2020 a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu de se va desfășura în mediul online, pe parcursul a 10 zile.

Agenda include 138 de evenimente, spectacole şi invitaţi din 30 ţări, a anunţat, preşedinte Fits, Constantin Chiriac, joi, într-o videoconferinţă.

În contextul pandemiei, cele peste 500 de evenimente care ar fi trebuit să aibă loc în cadrul celei de-a 27-a ediţii a FITS au fost reprogramate pentru 2021.

În perioada 12 – 21 iunie 2020, va fi organizată o ediţie specială online „Puterea de a crede/ Empowered”, ce va fi difuzată integral pe canalele festivalului (Facebook, YouTube, site).

În fiecare zi, vor fi 720 de minute de spectacole, transmise pentru spectatori din ţară şi de pe alte continente. În plus, a mai spus Chiriac, publicaţia festivalului o să apară zilnic.

FITS va oferi publicului, online, un program de transmisii care va include marile spectacole ale lumii din zona de excelenţă a teatrului, operei, dansului, muzicii, circului contemporan, realizate de artişti consacraţi.