Festivalul Internațional de Statui Vivante, între 14 și 17 iunie, la București

Teatrul Masca organizează a 9-a ediție a Festivalului Internațional de Statui Vivante, între 14 și 17 iunie.

Evenimentul cultural va debuta în Grădina Casei Filipescu-Cesianu.

“Grădina cochetă și elegantă situată pe Calea Victoriei, va deveni un cadru seducător în care poveștile statuilor vivante din Olanda, Portugalia, Israel, SUA, Anglia, Spania și Serbia se împletesc cu parfumul poveștilor din secolele trecute, parfum ce ne propune amintirea unui București neasemuit de frumos, dar și speranța că acest oraș merită în continuare să fie iubit”, potrivit organizatorilor.

Următoarele trei zile ale Festivalului se vor desfășura în: Parcul Al. I Cuza (15 iunie), Parcul Regele Mihai I, intrarea din Șos. Nordului (16-17 iunie).

Organizatorii promit că publicul se va întâlni cu astronauți, personalități istorice, zei, personaje de benzi desenate și eroi din ultimele filme de la Hollywood, actori care vor povesti istoria dansului din Egiptul antic până în prezent. Sunt numai câteva dintre cele 45 de spectacole pe care Teatrul Masca le aduce la Festivalul Internațional de Statui Vivante, editia 2019. Pe lângă reprezentațiile artiștilor, spectatorii vor avea acces la expoziții de fotografie și de costume, la demonstrații de machiaj, spații de documentare cu materiale informative despre teatrul outdoor și statuia vivantă.

Intrarea publicului la eveniment va fi liberă.

Detaliile și programul evenimentului sunt disponibile pe site-ul Teatrului Masca.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS