Festivalul de la Cannes îl onorează pe Robert De Niro printr-o proiecție specială a flimului „Hands of Stone” – VIDEO

Luni, 16 mai, Festivalul de la Cannes îl va avea ca invitat special pe actorul Robert De Niro la Grand Théâtre Lumière al Palais des Festivals de la Cannes pentru o proiecţie specială şi unică în cadrul Selecţiei Oficiale a filmului „Hands of Stone” al regizorului venezuelean Jonathan Jakubowicz.

Tema filmul o reprezintă istoria boxerului din Panama Roberto Duràn (jucat de Edgar Ramírez) şi a managerului şi antrenorului acestuia Ray Arcel (Robert De Niro) care îl propulsează pe cele mai înalte culmi ale succesului mondial în ringul de box în anii ’70-’80, inclusiv luptele sale legendare împotriva lui Sugar Ray Leonard, potrivit site-ului oficial al Festivalului de la Cannes.

„Sunt încântat că voi reveni la Cannes special cu acest film «Hands of Stone» de care sunt atât de mândru”, a declarat Robert De Niro. „Acest film este înălţător, triumfător şi agreabil pentru public, aşa că aştept cu nerăbdare să-mi văd prietenii din lumea cinematografiei alăturându-ni-se la acest eveniment distractiv.”

„Hands of Stone” este produs şi distribuit de Weinstein Company. Producătorul Harvey Weinstein a declarat: „«Hands of Stone» reprezintă un De Niro vintage. Oricine îl cunoaşte pe Bob, ştie ce pasiune are pentru box, iar acest lucru a avut un impact major asupra filmului şi l-a făcut extrem de realist şi de inteligent.

În numele companiei, suntem încântaţi de faptul că Festivalul de la Cannes a ales să-l onoreze pe Bob în acest an cu o proiecţie specială a filmului. Va fi o noapte specială şi o ocazie fantastică de a onora unul dintre cele mai mari nume ale industriei noastre.”

Foto: Denis-Makarenko / Shutterstock

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS