Festivalul de la Cannes ar putea avea loc la vară

Festivalul de Film de la Cannes, cel mai important eveniment de acest tip, care se organizează în mod normal în luna mai, „va avea loc într-adevăr în 2021”, cu posibilitatea amânării sale pentru o perioadă cuprinsă între sfârşitul lunii iunie şi sfârşitul lunii iulie, dacă o vor cere condiţiile sanitare, au anunţat miercuri organizatorii evenimentului.

Organizatorii festivalului de la Cannes, considerat cel mai important eveniment de acest tip din universul celei de-a şaptea arte, care

Festivalul nu a putut fi organizat în 2020 din cauza pandemiei de coronavirus şi a restricţiilor impuse de carantină, astfel că organizatorii își acordă încă o perioadă de timp „pentru a evalua situaţia în debutul anului”, a precizat o purtătoare de cuvânt.

Pentru moment, festivalul de la Cannes este programat în intervalul 11-22 mai 2021. Dar, dacă evoluţia pandemiei o va cere, „o analiză este în curs de a fi realizată şi care vizează o fereastră calendaristică între sfârşitul lunii iunie şi sfârşitul lunii iulie”, a adăugat ea.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS