Confidenţialitate

Fenechiu vrea la conducerea Primăriei Capitalei; Piedone nu este interesat să candideze

Ales pe listete PPDD, deputatul Daniel Fenechiu, în prezent preşedinte al Partidului Naţional Democrat, anunţă că este interesat să candideze la Primăria Capitalei.

“Cred ca doar un avocat poate să facă lumină în tot ceea ce s-a întâmplat în ultimii zece ani în Bucureşti şi acesta este principalul motiv pentru care candidez. Vreau sa fac dreptate în Bucuresti, pentru bucureşteni”, susţine Daniel Fenechiu într-un comunicat.

În schimb, Cristian Popescu Piedone a scris pe o reţea de socializare că nu este interesat să candideze la Primăria Generală, dorind un nou mandat la Primăria Sectorului 4. Edilul a devenit recent membru UNPR

“Voi continua şi de aici înainte să mă implic şi să sprijin dezvoltarea Sectorului 4! Rămân acelaşi şi voi rămâne credincios Sectorului 4, contrar unor zvonuri care încearcă să mă creioneze drept candidat la Primăria Capitalei! Nu, nu voi candida la Primăria Capitalei şi o repet din nou, răspicat: voi candida la Sectorul 4 şi mă voi considera onorat dacă cetăţenii, în situaţia în care se vor considera mulţumiţi de ceea ce am reuşit să realizez în sprijinul comunităţii locale, îmi vor acorda din nou încrederea şi votul lor!”, a notat primarul pe Facebook.

Primăria Generală a Capitalei este condusă interimar după arestarea lui Sorin Oprescu, acuzat de corupţie.