Femeile si barbatii mint, in egala masura, la prima intalnire

Peste două treimi dintre cei chestionați au recunoscut că obișnuiesc să cosmetizeze puțin realitatea atunci când ies în oraș pentru prima dată cu o persoană de sex opus. Diferă minciunile spuse. Astfel, un sfert dintre bărbați preferă ‘să-și schimbe meseria’ pentru ceva ce li se pare mai atrăgător.

Aproape o treime dintre domni vor să dea impresia că au mai mulți bani decât în realitate. Peste 15% oferă informații false despre relațiile amoroase anterioare și despre locul lor de baștină. Mult mai rare sunt situațiile în care bărbații își ‘modifică’ numele sau data nașterii.

De cealaltă parte, doamnele și domnișoare nu prea mint când vine vorba despre locul de muncă sau despre relațiile anterioare. Însă, aproape 40 la sută ‘se mai întineresc puțin’ la prima întâlnire, cel mai mai adesea cu trei până la cinci ani.

Același studiu arată și care sunt motivele pentru care eșuează o primă întâlnire. Bărbații nu suportă ca femeia din fața lor să stea cu ochii în telefon, în vreme ce doamnele sunt extrem de deranjate de atitudinea arogantă a partenerului.