Confidenţialitate

Femeie de 87 de ani, pusă sub control judiciar pentru trafic de droguri. Vindea canabis și cocaină în Ialomița și făcea parte dintr-un grup infracțional | AUDIO

O femeie de 87 de ani a fost pusă sub control judiciar pentru trafic de droguri. Făcea partea dintr-o grupare care vindea canabis și cocaină în județul Ialomița.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Trei suspecți – membri ai aceleași familii – au consituit un grup infracțional specializat în trafic de droguri. Au operat pe piața substanțelor interzise din iunie anul trecut și până acum în județul Ialomița. Făceau trafic cu droguri de risc – canabis și de mare risc – cocaină.

La indicația a doi membri ai grupului, o femeie de 87 de ani ar fi comercializat substanțele interzise cu suma de 1700 lei la fiecare tranzacție.

În locuința acesteia au fost găsite în urma perchezițiilor – 22 pungi cu aproximativ 2,4 kilograme canabis și suma de 44.950 lei, susțin procurorii DIICOT.

Femeia a fost pusă sub control judiciar, având în vedere vârsta înaintată și starea de sănătate.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește și: Fugar care a agresat sexual fiicele minore ale concubinei sale, condamnat la 10 ani de închisoare. Ministrul Justiției: „Dragile mele fete, mă precupă să știu că sunteți în siguranță” | AUDIO