“Femeia în rochie roşie”, un proiect de promovare a României pure – GALERIE FOTO

“Femeia în rochie roşie” (“Woman In Red Dress”) este un proiect artistic, care spune povestea unei femei fotografiată în locurile pure din România, locuri care nu au fost atinse de oameni.

Fotografiile sunt realizate de Andrei Gherasim, iar femeia din imagini este Alexandra Dragomir, o tânără căreia îi place roşul şi căreia îi place să călătorească în locurile extraordinare din România.

Românca îndrăgostită de roșu și-a luat provizii, o cameră foto și a pornit în căutarea locurilor fantastice și necunoscute din țară.

Pasiunea pentru culoarea roşie a Alexandrei s-a transformat într-un proiect fotografic. Tânăra a decis să lanseze proiectul artistic “Femeia în rochie roşie” (“Woman In Red Dress”), prin care atrage atenția turiștilor asupra frumuseții locurilor neatinse din România.

După câteva luni, ideea Alexandrei s-a transformat într-un proiect de promovare a locurilor frumoase din România, proiect care a devenit subiectul unui articol pe site-ul boredpanda.com.

„Uneori călătorim zile întregi, urcăm munți de dimineața și până seara, dormim pe vârfuri și ne trezim ca într-o poveste. Muncim ore în șir pentru a spune, prin fotografie, povestea acelor locuri”, spune Alexandra.

„Vrem să încurajăm cât mai multe persoane să descopere România”, spune Alexandra Dragomir, alături de fotograful Andrei Gherasim, care face echipă cu ea.

The Path I Want (Calea pe care mi-o doresc)

femeia-in-rochie-rosie-7

Sunset Mood (Stare de apus)

femeia-in-rochie-rosie-2

Sunrise Fantasy (Răsăritul fantezie)

femeia-in-rochie-rosie-3

Heaven’s View (Privelişte din Rai)

femeia-in-rochie-rosie-4

At The End Of The World (La capătul lumii)

femeia-in-rochie-rosie-8

Red Carpet (Covorul roşu)

femeia-in-rochie-rosie-9

Statement (Declaraţie)

femeia-in-rochie-rosie-1

Protection (Protecţie)

femeia-in-rochie-rosie-6

Sunset Love (Dragoste de apus)

femeia-in-rochie-rosie-5

Foto: Bored Panda

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS