Confidenţialitate

Femeia din Roman acuzată că și-a ucis soțul a fost reținută

Femeia din Roman prinsă în timp ce căra, în saci, trupul tranșat al soțului ei a fost reținută de procurorii de la Parchetul Tribunalului Neamț.
Pensionara, fostă profesoară, este suspectată că și-a ucis soțul, după care a încercat să-l transporte în saci până în județul Iași, inclusiv cu un taxi.
De altfel, șoferul taxiului a fost cel care a sesizat poliția, după ce a simțit un miros îngrozitor.

Femeia, în vârstă de 64 de ani, fostă profesoară, a fost suprinsă la începutul săptămânii de camerele de luat vederi de la o benzinărie din Roman în timp ce urca cu 3 saci într-un autocar spre Iași.
A ajuns în orașul Târgu Frumos, de unde a luat un taxi.
Simțind un miros ciudat, șoferul a sunat la poliție, iar oamenii legii au găsit-o pe femeie în momentul în care arunca sacii în tomberoanele din apropierea pieței.
La solicitarea polițiștilor, femeia a desfăcut sacii, iar acolo au fost găsite bucăți din trunchiul unui bărbat, fără cap, fără organe interne și fără organe genitale. Ulterior, în locuința pensionarei, anchetatorii au descoperit și alte bucăți din trup.
Procurorii au deschis un dosar penal pentru omor și au declarat că femeia era incoerentă și vorbea doar pe lângă subiect. Bărbatul, care a fost soțul femeii, avea 69 de ani și era ofițer în rezervă.
Crima ar fi avut loc chiar în locuința acestora.