Confidenţialitate

Felix, motanul Grădinii Zoologice „Zimbrăria Dragoș Vodă”, a revenit acasă

Final fericit în povestea lui Felix, motanul Grădinii Zoologice „Zimbrăria Dragoș Vodă”, despre a cărui dispariție ați aflat, în urmă cu o zi, la Europa FM, în Deșteptarea.

Felix, motanul Grădinii Zoologice „Zimbrăria Dragoș Vodă” din județul Neamț, a fost furat zilele trecute de niște vizitatori.

Ca să afle ce s-a întâmplat, administratorii s-au uitat pe camerele de supraveghere și au constatat că Felix a fost furat de niște turiști, care l-au urcat într-o mașină de culoare gri.

Pentru a-l recupera pe Felix, a fost publicat şi un mesaj pe pagina de Facebook a parcului zoo.    Tot pe Facebook, vineri, după mediatizarea cazului, reprezentanții grădinii Zoo au anunțat că Felix a revenit acasă.

Motanul ajunsese tocmai în Iași, la o doamnă, care s-a ocupat de înapoierea lui, după ce a aflat din presă despre cum a ajuns la ea pisica.

Femeia a povestit că nişte cunoştinţe îi  aduseseră motanul din Neamț.

Doar că acestea îl luaseră din interiorul Grădinii Zoologice „Zimbrăria Dragoș Vodă”, crezând că simpaticul motan umbla de capul lui pe străzi, chiar dacă Felix avea zgardă.