Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Un motan a fost furat de la un zoo din Neamț. Hoţii, somaţi să-l dea înapoi înainte de a fi făcuţi de râs pe facebook

Felix, motanul Grădinii Zoologice „Zimbrăria Dragoș Vodă” din județul Neamț, a fost furat zilele de trecute de niște vizitatori. 

Incidentul s-a petrecut luni, 15 februarie. Ca să afle ce s-a întâmplat, administratorii s-au uitat pe camere de supraveghere și au constatat că Felix a fost furat de niște turiști, care l-au urcat într-o mașină de culoare gri.

Pentru a-l recupera pe Felix a fost postat şi un mesaj pe pagina de Facebook a parcului zoo.    

„În data de 15 februarie 2021, ora 14:32 acest motănel a fost furat şi băgat într-o maşina de nişte turişti veniţi la Grădina Zoologică! Menţionăm că totul s-a văzut pe camerele de supraveghere ale Grădinii zoologice Dragos Voda! O dubă  gri (Renault). Vă rugăm să îl aduceţi înapoi, astfel să nu fim nevoiţi să facem imaginile publice!“, se precizează în postarea de pe Facebook.   

 „Motanul are 2 ani, Chiar nu se poate aşa, să vii în vizită şi apoi să furi. Pisoiul avea zgardă, deci cine-l vedea putea să-şi dea seama că este al cuiva, că nu este vreun exemplar fără stăpân. L-am crescut de mic, mai are un frate şi o am şi pe mama lor. Sunt o iubitoare a animalelor şi nu pot să concep o asemenea faptă, să-ţi însuşeşti ceva ce nu-ţi aparţine“, a declarat pentru Adevărul Roxana Cojocariu, care, împreună cu soţul, administrează grădina zoologică de la sediul Administraţiei Parcului Natural Vânători Neamţ. 

Între timp, ea a depus o plângere la Poliţia Târgu Neamţ.

Sursa foto: Facebook/ Gradina Zoologica Zimbraria Dragos Voda

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.