Federaţia Română de Fotbal reduce salariile angajaţilor cu 20% din cauza pandemiei

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, astăzi, că salariile angajaților vor scădea cu 20% din luna aprilie, din cauza epidemiei de coronavirus.

Președintele RFR, Răzvan Burleanu, susține că decizia a fost luată în urma unor consultări cu echipa de management a forului.

„Traversăm o perioadă foarte grea. Nimeni nu ştie în acest moment când vom reveni la normal, însă, ceea ce ştiu este că împreună trebuie să ne luptăm pentru viitorul nostru. După consultările pe care le-am avut cu echipa de management a Federaţiei Române de Fotbal, am luat decizia să reducem pentru toţi angajaţii FRF salariile cu 20%. Această modificare va afecta veniturile fiecăruia, dar sunt momente dificile în care trebuie să rămânem solidari pentru că avem această datorie faţă de noi înşine şi colegii noştri, faţă de membrii afiliaţi şi parteneri, faţă de suporteri şi, în primul rând, faţă de viitorul fotbalului românesc”, a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele FRF.

Miercuri, de la ora 13:00, UEFA a stabilit o videoconferinţă cu reprezentanţii celor 55 de federaţii naţionale, în care se va discuta despre reprogramarea partidelor din diferite competiţii.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS