FC Vaslui va folosi juniorii contra Stelei in etapa a 27-a

Majoritatea fotbalistilor clubului moldovean au intrat in greva fiindca nu si-au mai primit salariile de cateva luni

FC Vaslui va juca impotriva Stelei cu o echipa completata cu juniori. Decizia a fost luata la capatul unei zile intregi cu tensiune maxima.

Fotbalistii au negociat toata dimineata si o parte a dupa-amiezii cu conducatorii clubului fiindca n-au vrut sa plece spre Bucuresti pana nu-si primesc salariile restante.

Dupa ce au luat masa alaturi de colegi jucatorii straini din lotul antrenat de Liviu Ciobotariu au plecat din cantonament, anuntand ca nu se mai poate conta pe serviciile lor. Fiindca fara ei nu avea in total 11 fotbalisti cu care sa se prezinte la meci – tehnicianul a luat in calcul convocarea unor juniori de la ‘satelitul’ din liga a 4-a. Ciobotariu a reusit totusi sa ii aduca si pe ‘stranieri’ la o sedinta-fulger cu patronatul la un restaurant din afara orasului, unde se hotarase initial ca toata echipa sa plece la Bucuresti, insa maine – in ziua meciului. Intr-un final, oficialii nu au mai vrut sa negocieze si au anuntat formatia de juniori sa se pregateasca. Din grupul ‘grevistilor’ s-au desprins insa cativa, cum ar fi Temwanjera care au acceptat sa intre pe gazon si de aceasta data.

FC Vaslui a ajuns intr-o astfel de situatie dupa ce Adrian Porumboiu a cedat anul trecut 80% dintre actiuni catre un alt om de afaceri – Ciprian Damian. De atunci fotbalistii n-au mai fost platiti chiar si timp de un an, precum atacantul Liviu Antal, iar Damian a declarat ca nu exista bani nici pentru motorina consumata de autocar. Meciul Steaua-FC Vaslui se va disputa vineri seara la ora 20 si 30 de minute, in etapa a 27-a a Ligii 1. Nu se stie inca daca pe banca tehnica juniorilor moldoveni va sta Liviu Ciobotariu sau antrenorul lor din Liga a 4-a.