FC Barcelona a învins Real Madrid cu 3-0

Marele derby al Spaniei a fost câștigat clar de FC Barcelona, care a învins-o cu 3-0 în deplasare pe marea rivală Real Madrid, în etapa a 17-a din Primera Division.

În fața a 80.264 spectatori pe “Santiago Bernabeu”, golurile au fost marcate de Luis Suarez în minutul 54, Lionel Messi în minutul 64 din penalty și Aleix Vidal în prelungiri.

Realul a jucat în 10 oameni din minutul 63, când Dani Carvajal a primit cartonaș roșu pentru un henț pe linia porții. Gazdele au avut și o bară, prin Benzema, înaintea pauzei. La golul lui Vidal, mingea a părăsit mai înainte terenul, dar arbitrul asistent nu a semnalizat, iar madrilenii au fost privați și de un penalty, pentru un henț în careu nesemnalizat la Sergi Roberto.

Cu această victorie, echipa antrenată de Ernesto Valverde s-a distanțat la 9 puncte față de următoarea clasată, Atletico Madrid și la 14 de Real Madrid, care are însă un meci mai puțin disputat.

FC Barcelona a ajuns la 25 de meciuri oficiale consecutive fără înfrângere, iar Messi l-a depășit cu un gol în ierarhia golgeterilor pe rivalul Cristiano Ronaldo, care a marcat de 53 de ori în acest an.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS