Confidenţialitate

FC Barcelona a fost eliminată din Liga Campionilor. Atletico Madrid și Bayern München sunt ultimele două semifinaliste

Atletico Madrid a produs marea surpriză a sferturilor de finală din Champions League, eliminând-o pe una dintre marile favorite – deținătoarea trofeului, FC Barcelona. În tur catalanii câștigaseră cu 2-1, iar madrilenii s-au impus acum cu 2-0 prin „dubla” reușită de francezul Griezmann în minutele 36 și 88, ultimul gol din penalty. În prelungiri, Barça a cerut lovitură de la 11 metri pentru un henț în careu al lui Gabi, însă arbitrul italian Nicola Rizzoli a dictat doar lovitură liberă de la 16 metri și Messi a tras peste poartă.

Bayern Munchen a mers mai departe cu emoții în fața Benficăi Lisabona. Nemții câștigaseră cu 2-1 prima manșă, iar returul s-a terminat la egalitate 2-2. Portugezii au deschis scorul prin Jimenez în minutul 27, Vidal a egalat în minutul 38, iar după pauză a mai punctat Müller pentru Bayern și Talisca pentru Benfica.

Amintim, în semifinalele Champions League s-au mai calificat Real Madrid, care a scos-o pe VfL Wolfsburg și Manchester City, care a depășit-o pe Paris Saint Germain. Tragerea la sorți va avea loc vineri.