Fațetele dentare redau zâmbetul perfect într-o oră

Îți dorești să ai zâmbet impecabil „ca la Hollywood”, într-un timp record, fără prea multe vizite la medicul stomatolog? Fațetele dentare efectuate cu ajutorul sistemul CEREC CAD/CAM îndeplinesc toate aceste condiții, fiind gata în doar 60 de minute. Într-o singură ședință obții rezultate estetice semnificative și un aspect natural al zâmbetul.

Datorită materialului ceramic de cea mai înaltă calitate şi a transparenței sale, aceste fațete dentare sunt aproape imposibil de deosebit de dintele natural. Acestea sunt realizate din materiale biocompatibil, cu un nivel de rezistență ridicat, foarte asemănătoare smalţului. Fațetele dentare sunt asemănătoare unor foițe, pelicule subțiri care se aplică pe suprafața dinților și care te ajută să obții zâmbetul perfect în numai o oră.

Fațetele dentare sunt recomandate pacienților care:
– au spațieri inestetice între dinți sau doresc să scape de strungăreață;
– își doresc o dantură perfectă de un alb imaculat;
– suferă de ușoare malpoziții (poziții incorecte ale danturii);
– au dinți care prezintă mici imperfecțiuni, de exemplu, dinți prea scurți sau fracturați;
– au plombe inestetice pe care doresc să le ascundă;
– au dinți ușor inegali, nealiniați sau strâmbi;
– au smalțul subțire și acuză durere la stimuli externi, precum băuturi reci sau calde.

Tratamentul cu fațete dentare reprezintă o investiție pe termen lung. Datorită ceramicii din care sunt realizate, fațetele dentare au o rezistentă ridicată și prin urmare o durată de viață mai lungă. Mai mult decât atât, fațetele dentare au un dublu rol. Acestea acoperă defectele naturale ale danturii, de formă sau de culoare, oferindu-ți un zâmbet perfect în numai o oră, și protejează dinții de factorii externi, care duc la îngălbenirea sau pătarea acestora, de exemplu, consumul de cafea, ceai sau tutun.

Întreaga procedură se desfășoară într-o singură ședință la dentist! Astfel pacientul economisește timp și bani. Tratamentul cu fațete dentare este realizat într-o oră și reprezintă o soluție pe termen lung. În plus, datorită materialelor biocompatibile din care sunt realizate, riscul de apariție a reacțiilor alergice este eliminat.

Tehnologia CEREC CAD/CAM, disponibilă în România și în Clinicile dentare Dr. Leahu, garantează rezultate extrem de precise și un zâmbet perfect, în armonie cu trăsăturile feței.