Facebook ne ajută să trecem mai ușor peste despărțiri

Este vorba despre o funcție a Facebook la care nu ne-am gândit niciodată dar care, acum că există, pare atât de normală. Se știe că nu toate relațiile amoroase se încheie în condiții bune. Și chiar dacă s-ar încheia în condiții bune, e destul de neplăcut ca în fiecare zi când intri pe Facebook să-ți vezi fostul sau fosta în fotografii, cu zâmbetul pe buze sau chiar într-o nouă relație.

Așadar, printr-un update Facebook introduce o funcție prin care atunci când relația se termină, iar relationship status-ul se schimbă, activitatea fostului sau fostei nu mai este afișată în News-feed. Dacă până acum treaba putea fi rezolvată printr-un simplu “unfollow”, acum devine un lucru pe care Facebook îl face automat. Desigur, poți opta ulterior să nu ți se ascundă nimic.

Interesant este că noul update se aplică și în cazul în care nu vrei ca fostul sau fosta să mai vadă ce postezi, această funcționalitate fiind la un click distanță. Și tot la un click distanță este și eliminearea rapidă a tag-urilor din pozele cu fostul iubit sau fosta iubită. Momentan actualizarea este valabilă doar în Statele Unite ale Americii, dar va ajunge și la noi în câteva săptămâni.