Expoziție multimedia organizată de UNICEF România

UNICEF România organizează, în perioada 20-25 noiembrie, o expoziție multimedia în contextul Zilei Internaționale a Drepturilor Copilului.

Expoziția „(Vei înțelege doar) DIN INTERIOR” va avea loc la ARCUB Gabroveni, Sala Librărie, de la ora 11:00, și își propune să prezinte câteva dintre poveștile copiilor pe care UNICEF i-a ajutat de-a lungul anilor.

De asemenea, la expoziție vor participa copii, reprezentanți ai Guvernului, Președinției și ai UNICEF.

În cadrul evenimentului, copiii din întreaga lume vor „prelua” roluri-cheie în mass-media, politică, afaceri, sport și divertisment.

Mai mult de 50 de organizații la nivel global vor ajuta la acest lucru, inclusiv LEGO, Qantas și Fundația H&M.

În întreaga lume, liderii de la diferite niveluri ale guvernelor sau celebrități vor sprijini Ziua Internațională a Drepturilor Copilului.

Printre aceștia se numără și prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau, prim-ministrul Irlandei, Leo Varadkar sau președintele Franței, Emmanuel Macron.

De asemenea, ambasadorul Bunăvoinței pentru UNICEF, David Beckham, va lansa un emoționant scurtmetraj în care îi întreabă pe copii care sunt opiniile lor despre lume, care ar fi schimbările pe care ar dori să le vadă pentru copii în viitor și regulile pe care le-ar aplica adulților.

UNICEF este prezent în România şi în alte 190 de ţări şi teritorii pentru a promova supravieţuirea şi dezvoltarea copiilor din perioada copilăriei mici până la adolescenţă.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS