Confidenţialitate

Explozie într-un apartament din Suceava, din cauza unei acumulări de gaze

Explozie luni dimineață într-un apartament din municipiul Suceava. O persoană a fost rănită, iar panica s-a instalat printre oamenii care locuiesc în acea zonă. La fața locului au fost trimise autospeciale de stingere, dar și mai multe echipaje medicale.

Explozia a avut loc în jurul orei 8.00, într-un apartament situat la etajul unu al unui bloc din zona centrală a municipiului Suceava.

Datele preliminare ale reprezentanților ISU Suceava arată că deflagrația a avut loc din cauza unei acumulări de gaze și nu a fost urmată de incendiu.

Proprietarul imobilului, un bărbat de 86 de ani, a suferit răni minore, motiv pentru care a fost monitorizat și i s-au acordă îngrijiri medicale de către un echipaj medical sosit la fața locului. De ajutorul medicilor a avut nevoie și o femeie de 36 de ani, care a suferit un atac de panică, dar care a refuzat transportul la spital.

Explozia a afectat și casa scării, unde a distrus parțial ușa de la intrare, dar și alte uși ale unor apartamente.

Reprezentanții ISU Suceava spun că nu s-a pus problema evacuării locatarilor din blocul respectiv, iar în acest moment angajații companiei de gaz fac verificări pentru a stabili cum s-a produs scurgerea care a provocat explozia.

Citește și: Locomotiva implicată în accidentul feroviar de la Galați avea peste 30 de ani vechime. Lider sindical: “Vor mai fi astfel de evenimente”