Confidenţialitate

Explozie a prețurilor pentru un meci din iulie al echipei Inter Miami după anunțul lui Messi privind mutarea la echipa lui David Beckham | AUDIO

Anunțul privind venirea lui Messi la echipa din Miami a dus la o explozie a prețurilor pentru un meci al echipei din iulie. Atunci este posibil ca starul argentian să aibă debutul în liga din Statele Unite.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Debutul lui Lionel Messi la Inter Miami ar putea avea loc pe 21 iulie în Cupa Ligilor contra echipei mexicane Cruz Azul.

În mediul online – prețurile pentru un bilet la acest meci au ajuns acum la peste 9000 de dolari, notează presa din Statele Unite.

Superstarul argentinian Lionel Messi, care şi-a încheiat contractul cu Paris Saint-Germain la finalul acestui sezon, a anunţat că va părăsi fotbalul european.

„Am decis să merg la Miami. Lucrurile nu sunt încă finalizate 100%, dar am hotărât să-mi continui drumul acolo”, a declarat multiplul câştigător al Balonului de Aur într-un interviu acordat ziarelor spaniole El Mundo Deportivo şi Sport.

Lionel Messi a explicat şi refuzul său de a reveni la FC Barcelona, clubul la care a făcut istorie.

În vârstă de 35 de ani – Messi a cucerit în total 43 de trofee, la nivel de club şi echipă naţională, cele mai multe dintre ele cu FC Barcelona, formaţie la care a evoluat între 2004 şi 2021.

La finalul anului trecut – jucătorul și-a îndeplinit marele vis de a câștiga Cupa Mondială cu selecționata Argentinei. Mai jucase o finală în 2014 – dar pe care echipa a pierdut-o.

Echipa Inter Miami este patronată de David Beckham.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Ovidiu Hațegan va arbitra primul meci oficial după infarctul suferit anul trecut