Confidenţialitate

EXPERIMENT: O săptămână fără laptop sau telefon, doar cu un Huawei MediaPad M3 – Tableta ca laptop (P)

La finalul lui 2016, realizatorul emisiunii O dimineață de milioane a experimentat viața fără laptop sau telefon, doar cu un Huawei MediaPad M3. Dependent de gadgeturi în general, Toader Păun s-a acomodat rapid cu noua tabletă.

Înainte de a trece la ultimul punct al evaluării – cum se comportă ca înlocuitor pentru un laptop – merită menționat că după o săptămână de testat în regim mediu, tableta încă mai avea baterie, ajungând la finalul testului să mai aibă 14%. Până la finalul zilei a consumat și bateria rămasă însă tot rămâne o performanță remarcabilă pentru Huawei MediaPad M3.

Pentru cei obișnuiți să scrie texte și pe o tastatură virtuală, Huawei MediaPad M3 va fi o surpriză plăcută.

Următorul fragment din articol este scris folosind tableta.

Spațiate semnele și cu un ecran care răspunde rapid la atingere, textele se scriu foarte rapid, chiar și folosind semne speciale sau diacritice.

Pentru a accesa diacriticele este suficientă o atingere prelungită pe o literă și apar toate modurile de scriere a ei. Astfel, a se poate transforma foarte simplu în ă sau â iar i în î, ca să nu mai menționăm ș sau ț. Probabil nu are sens să mai insistăm că este ușor de folosit și scrierea cu alfabetul complet românesc.

Mai mult, sugestiile de corectare sau autocompletare a cuvintelor se pot dovedi foarte utile, mai ales că tableta se învață repede cu utilizatorul ei.

Dacă nu este vorba de texte foarte lungi, care se pot dovedi mai obositor de scris în lipsa unei tastaturi largi, tableta își face eficient treaba și poate lua cu succes locul unui laptop, mai ales în vacanță.

Având și un SIM în ea, tableta vă poate ajuta să scrieți cele mai poetice SMS-uri sau e-mailuri, de oriunde, dar și să vă lăsați inspirați de muzica ascultată la difuzoarele Harman/Kardon în timp ce le compuneți.

Cum am testat sunetul Huawei MediaPad M3 cu un apel de la distanță și o audiție pe nevăzute